Menu
Bouwjaar 2001
# slaapkamers 5
Bewoonbare opp 455 m²
Grond 511 m²
Tuin 175 m²
Terras 50 m²

Omschrijving

VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK

Dit uitzonderlijk vastgoed in het centrum van Heusden, bestaande uit handelspand + woonst, combineert wonen en werken op een optimale manier. Zo is het handelspand afzonderlijk toegankelijk met een oppervlakte van 70m². De woonst beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 385m², dit op een perceel van 511m². 

Huidige indeling handelspand: inkomsas met afzonderlijk bureau, loket, vergaderzaal en sanitaire voorziening.

Indeling woning: inkomhal met afzonderlijk toilet, ruime en lichtrijke woonkamer (67m²!) met deels afgesloten bureau en toegang tot de keuken, voorzien van alle apparatuur en een berging. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken is er zicht op de zuidwest georiënteerde tuin met toegang tot de afzonderlijke dubbele garage. Op de eerste verdieping, toegankelijk via twee trappen, zijn er 5 slaapkamers, 2 badkamer, een dressing en afzonderlijk toilet. Tot slot is nog een zolderverdiep aanwezig, deels te bereiken via een vaste trap en een zolderluik.

De woning werd volledig gerenoveerd in 2007 met oog voor kwaliteit en duurzame materialen, de handelsruimte werd laatst aangepakt in 2001.

Kortom, bent u op zoek naar een ruime en uitstekend onderhouden woning van meer dan 300m2, een fantastisch gelegen handelspand nabij het centrum en met veel mogelijkheden? Dan is dit uw kans! Informeer alvast naar alle details en info van dit uitzonderlijk vastgoed!

Bezoekmoment voorzien op vrijdag 19 februari tussen 17u-19u, mits het maken van een afspraak via 0478 59 77 41.

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord