Menu
# slaapkamers 3
Bewoonbare opp 160 m²
Grond 132 m²
Terras 23 m²

Omschrijving

Deze woning werd in 2020 volledig gerenoveerd met oog voor kwaliteit en omvat een bewoonbare oppervlakte van 160m² op een aangenaam perceel van 132m². Deze gerenoveerde woning is heel centraal, doch rustig, gelegen op wandelafstand van centrum Heusden met een vlotte bereikbaarheid naar tal van invalswegen. In een aangenaam kader treft u deze woning met volgende indeling.

Indeling: inkom met afzonderlijk toilet en toegang tot de leefruimte en keuken, woonkamer met eetgedeelte, halfopen keuken (volledig geïnstalleerd met tal van kwaliteitsvolle materialen) met toegang tot een kelderberging en de koer. Op de eerste verdieping is er een ruime badkamer, met douche, toilet en ligbad, en zijn er drie slaapkamers. Tot slot is er een aangename binnenkoer aanwezig. 

De woonst zelf werd sinds de renovatie steevast goed onderhouden wat ervoor zorgt dat deze woning een instapklaar karakter kenmerkt! 
Deze woning en binnenkoer kent een aangename zuidoost oriëntatie, dit in combinatie met 100% privacy. 

Troeven: gehele renovatie - centrale ligging - energiezuinige woning - conforme elektriciteit - kwaliteitsvolle materialen

Kortom: Deze woning biedt dankzij zijn ruimtes en instapklaar karakter een waaier van opportuniteiten aan. Bezoek dit om de ware aard en alle aanpassingen te ontdekken!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, gelieve contact te nemen via 0478 59 77 41.

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord