Menu
Bouwjaar 1900
# slaapkamers 1
Bewoonbare opp 125 m²
Grond 285 m²
Tuin 70 m²
Terras 16 m²

Omschrijving

Deze woning werd in 2016-2017 gerenoveerd en omvat een bewoonbare oppervlakte van 125m² op een aangenaam perceel van 230m². Deze uitstekend onderhouden woning is heel centraal, doch rustig, gelegen op wandelafstand van centrum Heusden met een vlotte bereikbaarheid naar tal van invalswegen. In een aangenaam en rustig kader treft u deze woning met volgende indeling.

Indeling: inkom, leeshoek met zicht op de open woonkamer met eetgedeelte, halfopen keuken met toegang tot een kelderberging, afzonderlijk toilet en de badkamer met inloopdouche. Het terras en de tuin zijn zowel toegankelijk via de keuken als de woonkamer. Op de eerste verdieping is er een multifunctionele kamer (kan dienst doen als bureau of dressing) met doorgang naar de slaapkamer. Tot slot is er een aangename en goed georiënteerde tuin met twee garages aanwezig. De woning heeft tevens twee ingangen zijnde in de Steenvoordestraat en de Pensstraat.

De woonst zelf werd sinds de renovatie steevast goed onderhouden wat ervoor zorgt dat deze woning een instapklaar karakter kenmerkt! Zo dateert de huidige EPC nog van voor de renovatie maar er kunnen tal van facturen ingekeken worden tijdens een bezoek. Er zijn ook nog uitbreidingsmogelijkheden aanwezig.

Deze woning kent een aangename oost oriëntatie in de tuin en het terras, dit in combinatie met 100% privacy. 

Troeven: uitgevoerde renovaties - centrale ligging - oriëntatie - conforme elektriciteit - mogelijkheden naar uitbreiding toe.

Kortom: Deze woning biedt dankzij zijn ruimtes en charmant karakter een waaier van opportuniteiten aan. Bezoek dit om de ware aard en alle aanpassingen te ontdekken!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, gelieve contact te nemen via 0497 35 26 77 of dimitri@altro-vastgoed.be.

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord