Menu
Bouwjaar 1970
# slaapkamers 4
Bewoonbare opp 215 m²
Grond 4525 m²
Tuin 405 m²
Terras 25 m²

Omschrijving

Op wandelafstand van het openbaar vervoer en slechts enkele minuten van winkels, scholen, wandel- en fietsroutes, tal van ontspanningsmogelijkheden alsook de invalswegen (E17, R4, N9) is de ligging van deze woning alvast een eerste troef. Deze, deels te renoveren woning, is gelegen op een perceel van 585 m² met aansluitende bosgrond van 3.940 m². Deze bosgrond met fruit- en notenbomen, wilgen en populieren zorgt voor een groene buffer en tal van mogelijkheden. 

De woonst zelf werd doorheen de jaren opgefrist naar verwarming, beglazing en isolatie. Zo werd het dak vrij goed geïsoleerd, rekening houdende met de normen in 2011. De beglazing werd in 2000 vernieuwd met een type hoogrendementsbeglazing en donker gekleurde PVC. De aardgasinstallatie werd tevens in 2000 vernieuwd en recent werd een nieuwe thermostaat geplaatst. Verder kan het pand wel wat moderniseringswerken gebruiken.

De strakke, moderne architectuur met tussenverdiepingen zorgt voor tal van ruimte en licht doorheen de woning. De indeling is als volgt: inkomhal met afzonderlijk toilet en toegang tot een bureauruimte enerzijds. Anderzijds is er de toegang tot de wasplaats met aansluitende bergruimte. Hierlangs is er een ruime kelder, opgesplitst in twee delen. Het ene heeft een volwaardige hoogte en het andere is een kruipkelder. Bij een renovatie heeft deze onderkeldering tal van voordelen (buizen, afvoeren..). Via de inkomhal, en een aantal treden, kom je in de grote leefruimte die aansluit op de gesloten keuken en het terras met zuid oriëntatie. In de leefruimte is er tot slot nog een trap die uitgeeft op de bovenverdieping met 4 slaapkamers en een badkamer (met uitbreidingsmogelijkheden). 

Op het perceel is nog een, te renoveren, garage aanwezig en zijn er tal van mogelijkheden om de woning te betreden. 

Troeven: 
CV op aardgas - zuid oriëntatie - aanwezigheid bosgrond - tal van mogelijkheden - ligging

-> U heeft zin om deze woning een nieuw leven in te blazen
Kom dan zeker langs op het bezoekmoment van 28 september tussen 10u - 12u, mits het maken van een afspraak via 0478 59 77 41.

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord