Menu
Bouwjaar 2020
# slaapkamers 3
Bewoonbare opp 103.58 m²
Terras 10 m²

Omschrijving

U kiest uw appartement volgens uw budget en behoeften. Afwerken doet u volgens uw eigen smaak: met dit lastenboek maakt u uw appartement tot een lust voor het oog. Daarin gaven de architecten voorrang aan betaalbare kwaliteit, met extra aandacht voor een hoog isolatieniveau en een laag energiepeil. Contacteer ons snel voor de eerste informatie over dit project.

Bernmaaie is een project onder de vleugels van projectontwikkelaar Mevaco uit Aalter en maakt deel uit van de site Zeemanstuin, dat bijna 10 hectare bevat en waarvan het grootste gedeelte vrijgehouden is voor bestaand groen, nieuwe groenaanleg en veel publieke ruimte.

Bernmaaie stimuleert zijn bewoners om te bewegen. Kinderen spelen tussen oud en nieuw groen. Fietsers rijden over een verhard pad doorheen de hele site ‘Zeemanstuin’. Wandelaars kuieren door het heerlijke park.

Wil u de wijde wereld in? Met de fiets bereikt u in 10 minuten het station Gent-Dampoort, waar u naar alle grote steden spoort. In amper 5 minuutjes rijdt u met de auto de R4 op. En vlakbij de site vindt u winkels, sportcentra, bushaltes en het ziekenhuis AZ Sint-Lucas Gent. Een ligging waar iedereen zou voor tekenen.

Ook de fietsas maakt daarbij integraal deel uit van de parkbeleving. Bent u dus op zoek naar een appartement met terras te koop, zoek niet verder, Bernmaaie heeft alles in huis!

Dit laatste appartement gelegen op de eerste verdieping omvat een inkomhal met apart toilet en badkamer (douche + dubbele wastafel), drie slaapkamers, eetplaats, keuken met aparte berging en leefruimte met groot schuifraam naar het terras. Vanop het terras kijk je naar het groene, ruime Zeemanstuin-park. De oplevering is voorzien voor eind 2020. Contacteer ons snel voor een bezoek ter plaatse


Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord