Menu
Bouwjaar 1972
# slaapkamers 3
Bewoonbare opp 170 m²
Grond 231 m²
Tuin 82 m²
Terras 20 m²

Omschrijving

BEZOEKMOMENT VOLZET

Deze woning werd opgetrokken in 1972 en omvat een bewoonbare oppervlakte van 170m², exclusief de zolderverdieping, op een perceel van 231m². Deze goed onderhouden woning is heel centraal, doch rustig, gelegen tussen het centrum van Massemen en Wetteren, met een vlotte bereikbaarheid naar tal van invalswegen. In een residentieel en rustig kader treft u deze, te renoveren, woning met huidige indeling.

Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet, aangename woonkamer met toegang tot de veranda, deels geïnstalleerde keuken met toegang tot het terras en de tuin en tot slot een garage met extra opbergmogelijkheden/wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er drie volwaardige slaapkamers, een bureauruimte/dressing en badkamer (renovatie 2008). Op de zolderverdieping (met zolderluik) is er de mogelijkheid tot het maken van kamers en/of een sanitair blok. 

De woonst zelf werd steevast goed onderhouden en er werden al een aantal zaken opgefrist. Doorheen de jaren is dit o.a., verwarming met aardgasinstallatie, veranda, leien vernieuwd (met onderdak), isolatie dak en muren, .. De tuin kent een noord oriëntatie , zij het wel met 100% privacy en rust! Op de eerste verdieping is nog een inpandig terras (overdekt) aanwezig.

Troeven: rustige en centrale ligging - mogelijkheden en oppervlaktes - CV op aardgas.

Kortom: Deze woning biedt dankzij zijn menige ruimtes en charmant karakter een waaier van opportuniteiten aan! Bezoek dit om de ware aard en alle aanpassingen te ontdekken! 

Deze prijs is een INSTELPRIJS! Bod uitbengen kan gebeuren onder het systeem van gesloten omslag!


Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord