Menu
Bouwjaar 1956
# slaapkamers 3
Bewoonbare opp 269 m²
Grond 230 m²
Tuin 80 m²
Terras 50 m²

Omschrijving

IN OPTIE!
Op een boogscheut gelegen van de Gentbrugse Meersen, centrum Gent en tal van andere faciliteiten (mobiscore 9,2), treft u deze uitzonderlijke eigendom.

Tijdens de totaalrenovatie van 2020 werd rekening gehouden met volgende aspecten: kwaliteit, ruimtelijkheid, lichtinval en comfort.
Met respect voor authenticiteit zal u meteen overtuigd zijn van huidige materiaalkeuzes: Bora- en Siemenstoestellen in de keuken, polybeton in combinatie met zwart-wit design tegeltjes en visgraat parket op het gelijkvloers, volwaardige eiken parket op het niveau, marmeren plinten, isolatie en andere technieken tot in de hoogste graad, een geautomatiseerde Hörmann-poort...

Naast kwaliteit, treft men hier enorme ruimtes aan... De keuken communiceert open met eet- leef- en zithoek, de inpandige garage is ca. 30 m2, de slaapkamers zijn minimum 15 m2...

Laat mij u begeleiden: imposante inkomhal, inpandige garage, keldertje, afzonderlijk gastentoilet, eet- leef- kook- en zitruimte, 3 slaapkamers waarvan één met ensuite badkamer en dressing, volwaardige berg- en wasplaats met toilet, 2de badkamer en tot slot een zolder die verder tot polyvalente ruimte kan dienen.

Alsof dit nog niet genoeg was, kan u zalig genieten van de tuin met industrieel karakter en aangelegd terras.
Benieuwd naar deze eigendom? Bel snel voor een afspraak!

Deze prijs is een instelprijs. Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord