Menu
Bouwjaar 2019
# slaapkamers 5
Bewoonbare opp 221 m²
Grond 415 m²
Tuin 240 m²
Terras 30 m²

Omschrijving

Half open bebouwing met een open gevoel, veel lichtinval en afgewerkt met hoogwaardige materialen. U betreedt de woning via de royale inkomhal waar tevens een apart toilet en berging zijn voorzien. Riante leefruimte die in verbinding staat met het terras en de tuin. De keuken sluit aan aan de leefruimte waar men centraal een gashaard voorzien heeft zodoende u in elke ruimte de sfeer kan beleven. 

De keuken is hoogwaardig afgewerkt met een composiet tablet en beschikt over een aansluitende ontbijthoek. Op verdieping 1 krijgen we een mooie trap nachthal die veel lichtinval krijgt door het grote glaspartij. 3 ruime slaapkamers waarvan één met dressingkamer, apart toilet op de hal, riante badkamer die baat in een luxe decor (losstaand bad, ruime XL inloopdouche, design lavabomeubel).

Op verdieping 2 / dakverdiep zijn er 2 ruimte's die van elkaar gescheiden zijn, echter kan u de voorste kamer nog herindelen zodoende u een extra kamer verkrijgt. De woning beschikt ook over een tuin met zijingang en een strook die men kan gebruiken voor parking. 

Inkomhal : 20m2
Living : 52m2
Keuken met ontbijthoek : 27m2
Slaapkamer 1 met dressing : 22m2
Slaapkamer 2 : 16m2
Slaapkamer 3 : 13m2
Badkamer : 13m2
Nachthal : 15m2
Slaapkamer 4 : 26m2
Slaapkamer 5 / open ruimte / bureau : 27m2 (gedeelte techn. ruimte)

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord