Menu
Bouwjaar 1940
# slaapkamers 3
Bewoonbare opp 148 m²
Grond 428 m²
Tuin 255 m²
Terras 50 m²

Omschrijving

Deze alleenstaande woning geniet een uitstekende ligging in Heusden op korte afstand van het centrum, ideale ontsluiting richting tal van verbindingswegen en een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Een grote troef van deze woning is de grondoppervlakte van 428 m² met zuid oriëntatie waardoor je te allen tijden kan genieten van een groen en zonnig uitzicht.

De indeling is als volgt: een inkomhal met vestiaire mogelijkheden, leefruimte met eetkamer en salon, keuken met aansluitend een afzonderlijk toilet en toegang tot de buitenruimte. Via de keuken is er een badkamer met alle comfort grenzend aan een slaapkamer op de benedenverdieping. Op de eerste verdieping vinden we een overloop en twee volwaardige slaapkamers. De zolder is bereikbaar, met een uitschuifbare trap, vanuit de overloop. Aan de woning is er tevens een garage met handige werkplaats voorhanden alsook een veranda die uitgeeft op de zonnige tuin. 

De woonst zelf werd doorheen de jaren opgefrist naar beglazing en isolatie toe. Verder kan het pand wel wat moderniseringswerken gebruiken.
Vraag gerust extra informatie aan betreffende deze woning. 

Troeven: Ligging en bereikbaarheid - parkeergelegenheid - oriëntatie en oppervlakte perceel 

-> U heeft zin om deze woning een nieuw leven in te blazen? 
Kom dan zeker langs op het ALTRO bezoekmoment van 9 december 2019 tussen 16u - 17u30, mits het maken van een afspraak via 0478 59 77 41.

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord