Menu
Bouwjaar 2004
# slaapkamers 1
Bewoonbare opp 80 m²
Terras 12 m²

Omschrijving

Nabij het centrum van Heusden vindt u dit appartement van 80m² (excl. terras en garagebox) op de benedenverdieping van dit kleinschalig project. Het gebouw werd opgetrokken in 2004 en de inrit naar de garagebox is afgesloten met een automatische poort. Ook via de inkomhal van deze residentie kom je in de ondergrondse parkeergarage met vuilnis- en fietsenlokaal.

U betreedt bij het binnenkomen de inkomhal met toegang tot de woonkamer (met eetruimte) en een volledig geïnstalleerde keuken met aanpalende berging. Er is nog een gastentoilet, een slaapkamer (15m²) met aangrenzend een badkamer met bad (en douche in bad) en enkel lavabomeubel. De badkamer is te bereiken via het gastentoilet én de slaapkamer. Via het schuifraam in de leefruimte komt u uit op het terras met zuid oriëntatie. De eigenaar heeft gekozen voor kwalitatieve materialen en deze werden doorheen de jaren perfect onderhouden. 

In het nabij gelegen gebouw kan u de  afzonderlijke garagebox vinden (20m²), welke dient verplicht te worden aangekocht: € 30.000. Het appartement voldoet aan alle huidige normen en comfort en is volledig instapklaar!

Troeven: energiezuinig - gunstige ligging - afzonderlijke garagebox - lage maandelijkse lasten (50 EUR) 

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, gelieve contact te nemen via 0478 59 77 41.

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord