Menu
Bouwjaar 1960
# slaapkamers 4
Grond 315 m²
Tuin 220 m²
Terras 30 m²

Omschrijving

Leuke woning zoekt nieuwe bewoners. Deze woning is ideaal voor kopers die op zoek zijn naar een ruime woning met een grote tuin en toch nog een eigen inbreng willen brengen aan deze woning.

De woning heeft volgende inrichting.

Ruime inkomhal/fietsenberging/stockage, traphal met toegang naar de kelder, leefruimte in L-vorm die aansluit aan de gesloten keuken, naast de keuken hebben we een wasplaats met afzonderlijk toilet. Via de keuken bereiken we de tuin, hier is recentelijk een mooi (nieuwe) hedendaagse pergola voorzien waar zowel overdag als s'avonds gezellig vertoeven is. De tuin beschikt over een groene oase en die vrij diep loopt met aanwezigheid van een tuinhuis. Op verdiep vinden we 3 slaapkamers weer en een badkamer (badkamer goed onderhouden maar stijl jaren '90), via uitschuifbare trap bereiken we de ruime zolder die kan ingericht worden naar bijkomende slaapkamers. De woning heeft recente werken verkregen in de periode van 2014-2015 vernieuwd dak / dakgoten vernieuwd / rolluiken / etc. Deze woning is een vrij energiezuinige woning.

De woning is steeds goed onderhouden en vraagt enige kleine opfrissingen. Woning is beschikbaar half februari 2019 (vroeger mogelijks)

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord