Menu
Bouwjaar 2020
# slaapkamers 1
Bewoonbare opp 93 m²
Terras 14 m²

Omschrijving

In de assistentiewoningen van Guldendijk in Mechelen vind je precies die combinatie van vrijheid en geborgenheid. Hier wonen is zorgeloos oud worden, vlakbij het bruisende centrum van de Dijlestad, terwijl je toch geniet van een groene omgeving.
Guldendijk is een woonproject dat bestaat uit 2 residenties met in totaal 59 erkende assistentiewoningen. De beschikbare 1- en 2-slaapkamer appartementen hoeven qua ruimte zeker niet onder te doen ten opzichte van een traditioneel appartement in de residentiële markt.

Guldendijk biedt mooie en vooral menselijke architectuur. Alle appartementen beschikken over vloerverwarming, aangepast sanitair en een volledig ingerichte keuken. 
Zelfstandig, zorgeloos wonen met extra ondersteuning van allerhande services indien nodig. Er wordt samengewerkt met lokale partners (bakker, kinesist,…) om het project te verankeren in de buurt. De residentie is daarnaast voorzien van een doorgedreven woning-automatisering. Er werd bewust gekozen voor een gebouw dat voorzien is van enkele slimme toepassingen die het comfort en de zelfstandigheid van de bewoner vergroten.

Meer info via uw contactpersoon op 015 63 80 43.

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord