Menu
Bouwjaar 2012
# slaapkamers 1
Bewoonbare opp 89 m²
Terras 24 m²

Omschrijving

Investeren of wonen nabij het centrum van Lokeren in een ruim en zonnig georiënteerd 1-slpk. appartement. Residentie 'De Vlasmolen' werd opgebouwd eind 2012 en het appartement bevindt zich dan ook in 'nieuw' staat. Het appartement is vlot te bereiken via de gemeenschappelijke inkomhal. Het appartement zelf bestaat uit een inkomhal met afzonderlijk gastentoilet en ruime berging met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast, een zeer ruime slaapkamer met aangeschakelde badkamer met dubbele wastafel en ligbad met opbouwdouche. Verder is er een zeer ruime leefruimte met open geïnstalleerde keuken (Siemens toestellen) en een zeer ruim ZW-georiënteerd terras (24 m²). Omwille van de GLV ligging is dit appartement ook geschikt voor bewoners met een beperking.
Vlak aan de Durme en pal in het centrum van Lokeren waar u groen en open kan wonen in een verstedelijkt gebied. Door het samenspel van de vrijstaande gebouwen wordt er een speels en open architecturaal geheel gecreëerd. Gecombineerd met het lichtrijke karakter van de Residentie de Vlasmolen en de hoge afwerkingsgraad biedt dit u een ultiem wooncomfort.
In de -1 verdieping van Residentie 'De Vlasmolen' is er een parkeerplaats met bijhorende berging. Deze zijn optioneel bij te kopen (€ 25.000). De ligging van de parkeerplaats, rechtover de inrijpoort, maakt in- en uitrijden zeer gemakkelijk.
Uit ervaring weten wij dat dergelijke eigendommen heel gegeerd zijn. Aarzel dus niet om uw bezoek in te plannen.
Kom deze eigendom snel ontdekken en bel vandaag nog voor een bezoekafspraak.
Een bezoek plannen of info kan via wim@altro-vastgoed.be of 050 22 33 44 (7/7)

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord