Menu
Bouwjaar 2015
# slaapkamers 3
Bewoonbare opp 132 m²
Terras 44 m²

Omschrijving

Achter een architecturale gevel ontmoet u residentie Leskoo II... Naast het esthetisch aspect, springt deze building door de perfecte ligging onmiddellijk in het oog. Of u nu fietst, wandelt of met de auto bent, uw bestemming is hier altijd vlakbij... De eigendom is gelegen nabij het Liedtspark, de Schelde en het historisch centrum van Oudenaarde, met zijn gezellige binnenstad... Wij hebben de opportuniteit om één van deze entiteiten aan te bieden. Het appartement is instapklaar.

Bij het bekijken van de foto's zal u onmiddellijk kunnen beamen dat we hier spreken van een luxueus appartement, waar comfort heerst.
Kortom een eigendom waar u zich snel zal thuisvoelen.

De indeling: een uitnodigende inkomhal met gastentoilet, een leefruimte die openlijk communiceert met de keuken, een gezellig terras, 2 slaapkamers, waarvan één momenteel ingericht als praktische berg- en wasruimte, een tweede afzonderlijk toilet, een dressinghal en een masterbedroom met ligbad, een tweede zeer ruim terras.

Bij de afwerking van deze eigendom is enorm veel aandacht besteed aan opbergruimte, kwaliteitsvolle materialen en comfort. Kortom dit is een eigendom die over alle elementen beschikt om in elk opzicht aantrekkelijk te zijn. Aankoop binnenstaanplaats en kelderberging niet inbegrepen.

Plan snel uw bezoek!

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord