Menu
Bouwjaar 2005
# slaapkamers 2
Bewoonbare opp 79 m²
Terras 3.2 m²

Omschrijving

Je voelt het onmiddellijk bij het binnenkomen, voor dit appartement, gelegen op de eerste verdieping van Residentie Dauphine, wordt zorg gedragen.
Met een direct ruim zicht op de achterzijde van de zeedijk geniet je van de passage op weg naar het strand.
Het appartement wordt momenteel verhuurd aan zeer vriendelijk bewoners die de eigendom beschouwen alsof deze van henzelf was.
Laat mij u even begeleiden: We starten in een kleine inkomhal die dienst doet als verbinding tussen een slaapkamer, een ruime berging voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast, een afzonderlijk toilet, de badkamer met dubbele wastafel en ligbad met opbouwdouche en de doorgang via een glazen deur naar een zeer lichtrijke woonkamer met klein terrasje. In de hoek van de woonkamer/eetplaats staat een geïnstalleerde open keuken voorzien van alle comfort. Verder is er nog een tweede ruime slpk. In de kelder beschikt u nog over een berging.
Zoals eerder geschreven is het appartement momenteel verhuurd, dit aan een maandelijkse huurprijs van € 675/maand. Kortom, een stabiel rendement en een unieke opportuniteit op een centrum-locatie met tal van faciliteiten in de buurt en op wandelafstand van het strand.
Dé ideale investering.
Kom dit pand snel ontdekken en bel vandaag nog voor een bezoekafspraak.
Een bezoek plannen of info kan via wim@altro-vastgoed.be of 050 22 33 44 (7/7)

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord