Menu
Bouwjaar 2020
# slaapkamers 2
Bewoonbare opp 81.4 m²
Terras 18 m²

Omschrijving

Op zoek naar een prachtige plek om thuis te komen, vlakbij het centrum van Machelen? Dan bent u meer dan welkom in City Gate.

Dit fantastisch nieuwbouwproject is gelegen in een groene setting, aan de rand van Brussel. U komt er terecht in een wijk in opkomst, die aan een echte heropleving bezig is dankzij heel wat nieuwe projecten en initiatieven. Met meer dan 160 appartementen, gebouwd in drie opeenvolgende fases, waarvan 'fase I' 34 app. en 1 commerciële ruimte omvat, belooft City Gate een uniek project te worden, waar inwoners elkaar ontmoeten in een levendige en gezellige omgeving. Samen keuvelen op één van de vele pleintjes of met de fiets de prachtige gemeente ontdekken. Deze wijk heeft heel wat troeven voor zowel jonge gezinnen als gesettelde koppels. Dankzij de combinatie van een stijlvolle uitstraling en de natuurlijke zones tussen de gebouwen komt u thuis in een gezellige stek, waar het fijn verblijven is.

Dit appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire en apart toilet, 2 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo en ligbad of douche, een ruime berging, een leefruimte met open keuken, een terras met zuid oriëntatie Het ontdekken waard!

Kom langs op ons pop-up-kantoor elke week op zaterdag tussen 10u en 12u of op afspraak! Schrijf je nu in via info@altro-vastgoed.be of bel naar 015 63 80 43.

Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord