Menu
Bouwjaar 2020
# slaapkamers 2
Bewoonbare opp 96.6 m²
Tuin 57.7 m²
Terras 32 m²

Omschrijving

Het project Filteint

De appartementen zijn verdeeld over 4 parkresidenties. Het diverse aanbod bestaat uit appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. Alle appartementen beschikken over mooie terrassen met zicht op het omringde groen. Parkeren doet u veilig ondergronds.

De gevelopbouw is strak en tijdloos en bestaat voornamelijk uit wit pleisterwerk met accenten in lichtgrijs architectonisch beton, wat zorgt voor een mooi contrast met de groene parkomgeving. De appartementen in Filteint zijn duurzaam gebouwd, gaande van een extra isolerende bouwschil tot een uitgekiende inplanting op het terrein.

Fase III - residentie Kemp

Deze residentie bestaat uit 21 nieuwbouwappartementen met zonneterras en/of tuin met zicht op het omringende groen. Residentie Kemp biedt een divers aanbod aan appartementen en penthouses met 1 tot 3 slaapkamers en een oppervlakte tussen 82 en 122. Parkeren doet u gemakkelijk in de ondergrondse parking. De appartementen zijn duurzaam gebouwd. De werken zijn volop bezig en de oplevering staat gepland voor zomer 2021.

Voor info & verkoop kan u terecht bij Perry de projectverantwoordelijke 0479 79 80 44 of perry@altro-vastgoed.be.

Dit appartement omvat een inkomhal met apart toilet, toegang naar de berging, de twee slaapkamers en de badkamer met douche en dubbele lavabo. Vervolgens kom je uit in de lichtrijke leefruimte met open-keuken. Via een schuifraam kom je op het Zuid-oostgericht terras met tuintje. 


Interesse in dit pand?

Neem vrijblijvend contact op.

Niet gevonden wat u zocht?

Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij proberen zo snel als mogelijk een geschikt pand voor u te vinden.

Contacteer ons

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord