Menu

Panden

Verdieping: 1 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
W2O - App. A.5 Verkocht
Verdieping: 2 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
W2O - App. A.9 Verkocht
W2O - App. B.12 Verkocht
Verdieping: 3 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
W2O - App. A.14 Verkocht
W2O - App. B.13 Verkocht
W2O - App. C25 Verkocht
Verdieping: 4 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
W2O - App. A.17 Verkocht

Een prachtig nieuwbouwproject met 67 nieuwbouwappartementen in combinatie met commerciële mogelijkheden, dat is W2O te Wetteren! 

Alle appartementen van W2O zijn maximaal naar buiten gericht. Door de verdiepingshoge ramen valt volop natuurlijk licht binnen, op elk moment van de dag. Elk appartement of kantoor heeft zijn eigen terras, balkon of private tuin. Op uw terras wordt u overigens nooit gestoord door uitlaatgassen of door het getoeter van wagens. In de autovrije straten en pleinen hoort u hoogstens het gerinkel van een fietsbel of het geluid van spelende kinderen.

De slimme inplanting van W2O op een nieuw plateau aan de Schelde zorgt ervoor dat u in elk appartement van een mooi uitzicht geniet: een binnenhof, de Dekenijtuin, de kerktuin en een parklint. De nieuwe voetgangersbrug naar de andere oever brengt de Schelde ook wat verder de stad in – nog dichter bij uw appartement.

Residentie W2O ligt op wandelafstand van het centrum van Wetteren en op 150 meter van de supermarkt en het openbaar vervoer (de bus). Ook trein en de invalswegen bevinden zich in de onmiddellijke omgeving!

Aarzel niet om ons te contacteren om de nog beschikbare appartement te bekijken! Wij staan steeds tot uw dienst!
Dit kan via 0478 59 77 41 of 09 279 88 92.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord