Menu

Panden

Verdieping: 0 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
MyWay 0.09 Verkocht
Verdieping: 2 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
MyWay 2.03 appartement 1 76 m² 7,7 m² 30 m² € 189000 -

Bent u op zoek naar een opportuniteit dan is DIT de investering dat u zoekt. Leuk en trendy gebouw met een rendement tussen 4 à 5%. Of gewoon tof om zelf te bewonen.

My Way omvat in totaal 39 wooneenheden, verspreid over 4 bouwlagen, met elk een eigen tuin of terras. Het zijn allen studio-appartementen die variëren van minimaal 53m2 tot maximaal 90m2. Binnen het aanbod zitten tevens drie fijne duplexstudio’s verwerkt.

Bij de kleinere studio’s is de slaapkamer telkens in één ruimte geïntegreerd (afsluitbaar door schuifwand of gordijn) wat zorgt voor een maximale openheid en zelfs een aanzienlijk loftgevoel creëert. Alle eenheden beschikken over een eigen terras van minimaal 1,8m x 3m. Op het gelijkvloers zijn de studio’s uitgerust met voor- of achtertuin. My Way wordt overigens uitgerust met een nieuwe lift.

Rond het gebouw zijn er voor de bewoners ruime parkeerplaatsen voorzien, 39 stuks in totaal. In de groene binnenruimte vindt u ook een aparte fietsenberging en een constructie voor afvalcontainers. REEDS 42% VERKOCHT !!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord