Menu

Panden

Verdieping: 4 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
Hadlow Kortrijk 27.42 appartement 1 57 m² 2.41 m² - € 199000 -
Verdieping: 5 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
Hadlow Kortrijk 27.51 appartement 3 110.5 m² 53 m² - € 495000 -

Project “Hadlow Kortrijk” is gelegen op de hoek van de Rijselsestraat met de Jan Persijnstraat, in hartje Kortrijk op ongeveer 50 meter van de Grote Markt en dicht bij alle faciliteiten van de stad Kortrijk. Het gebouw is gelegen rechtover het Sint-Michielsplein, waarvoor plannen zijn binnen het stadsbestuur om dit aan te leggen tot een groenplein.

De hoekligging van het gebouw zorgt er voor dat de commerciële ruimte een uitstekende zichtbaarheid heeft. Belangrijk om weten is dat “Residentie Hadlow Kortrijk” bereikbaar is vanaf beide richtingen in de Rijselsetraat, wat niet het geval is voor alle gebouwen gelegen vanaf het project tot aan de Grote Markt.

Het bestaande appartementsgebouw is origineel gebouwd in opdracht van een ingenieur die alles goed doordacht heeft. Het gebouw is uitgevoerd in een betonstructuur die in heel goede staat is. Hierdoor is er geopteerd om het gebouw een grondige renovatie te geven, wat ook kadert in een duurzame aanpak. Door het hergebruik van de bestaande structuren verkleinen we aanzienlijk de ecologische voetafdruk.

Het project zal 6 bouwlagen tellen, met 9 kwalitatieve appartementen en een commerciële ruimte. Daarnaast kunnen wij meerdere autostaanplaatsen aanbieden in de Rijselsestraat 33, Residentie “Manderley”. Deze autostaanplaatsen zijn gelegen op de gelijkvloers en direct toegankelijk via een garagepoort.

!! Verkoop onder het stelsel van registratie rechten* !! Geen BTW !!
*Geldt niet voor de penthouse

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord