Menu

Panden

Verdieping: 0 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
Appartement appartement 2 83 m² 12 m² - € 298000 -
Assistentiewoning appartement 1 64 m² 6 m² - € 255000 Plan
Verdieping: 1 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
Wintertuinappartement appartement 2 150 m² 43 m² - € 598000 -
Loftappartement appartement 2 103 m² 9 m² - € 325000 -
Verdieping: 5 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
Skyhouse appartement 3 177 m² 40 m² - € 985000 Plan
Penthouse appartement 2 129 m² 76 m² - € 730000 -

In De Bonnefant vind jij het levensatelier om je eigen leven te vormen zoals jij het wil. Of je nu wil genieten van extravagante luxe in de sky houses of een onvergetelijke studentenervaring zoekt: je doet alles in het midden van het culturele centrum van de stad. Welkom in het kunstzinnige hart van Hasselt.

Studenten, levensgenieters, luxebeestjes en senioren wonen in De Bonnefant onder één dak in de verschillende (loft)appartementen, sky houses, studentenkamers en assistentiewoningen. En met de gemeenschappelijke binnentuinen, knappe inkomhal en leuke horecazaakjes beneden creëert De Bonnefant een echte community tussen de bewoners zodat verschillende generaties elkaar weer leren kennen.

Woon recht in de stad, en toch omgeven door groen. Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt een groene doorsteek die toegankelijk is voor iedereen en de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. In de twee gemeenschappelijke binnentuinen bij de gebouwen kom je tot rust met een boek of kunnen de kinderen veilig spelen. En waarom niet eens gezellig barbecueën met de buren? Een extra groene beleving krijg je er zomaar bij, want veel appartementen hebben een terras met geïntegreerde planten en een automatisch beregeningssysteem. 

In De Bonnefant leef je op wandelafstand van alles wat kunst is: Z33, het Jenevermuseum, het modemuseum en het begijnhof. Het is een zone waarin altijd wat te beleven en bekijken valt, niet in het minst in de talrijke galerijen, (lees)cafés, authentieke restaurants en originele barretjes in de buurt.

De Bonnefant omvat 49 (loft)appartmenten, 5 luxueuze skyhouses, 30 studentenkamers (uitverkocht) & 37 assistentiewoningen. Kortom voor iedereen wat wils! Contacteer ons voor meer infomatie. De afspraken kunnen doorgaan bij u thuis of in ons pop-upkantoor in de Paardsdemerstraat, te Hasselt.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord