Menu

Panden

Verdieping: 0 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
Bernmaaie - 0.1 Verkocht
Bernmaaie - 0.2 Verkocht
Bernmaaie - 0.3 Verkocht
Bernmaaie - 0.4 Verkocht
Bernmaaie - 0.5 Verkocht
Verdieping: 1 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
Bernmaaie - 1.1 Verkocht
Bernmaaie - 1.2 Verkocht
Bernmaaie - 1.3 Verkocht
Bernmaaie - 1.4 Verkocht
Bernmaaie - 1.5 appartement 3 103.58 m² 10 m² - € 241619 Plan
Bernmaaie - 1.6 Verkocht
Verdieping: 2 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
Bernmaaie - 2.1 Verkocht
Bernmaaie - 2.2 Verkocht
Bernmaaie - 2.3 Verkocht
Bernmaaie - 2.4 Verkocht
Bernmaaie - 2.5 Verkocht
Bernmaaie - 2.6 Verkocht
Verdieping: 3 Type Slaapkamers Bewoonbare opp Terras Tuin Prijs Plan
Bernmaaie - 3.1 Verkocht
Bernmaaie - 3.2 Verkocht
Bernmaaie - 3.3 Verkocht
Bernmaaie - 3.4 Verkocht

U kiest uw appartement volgens uw budget en behoeften. Afwerken doet u volgens uw eigen smaak: met dit lastenboek maakt u uw appartement tot een lust voor het oog. Daarin gaven de architecten voorrang aan betaalbare kwaliteit, met extra aandacht voor een hoog isolatieniveau en een laag energiepeil. Contacteer ons snel voor de eerste informatie over dit project.

U kiest uit 3 verdiepingen uw flat tussen 64 m² en 103 m² groot met 1, 2 of 3 slaapkamers, en elke cm² heeft zijn functie. Buiten overheerst het ruimtegevoel met zonnige privétuinen en -terrassen, een gemeenschappelijke groenzone en een park met 2 heuse prehistorische grafheuvels.

Bernmaaie is een project onder de vleugels van projectontwikkelaar Mevaco uit Aalter en maakt deel uit van de site Zeemanstuin, dat bijna 10 hectare bevat en waarvan het grootste gedeelte vrijgehouden is voor bestaand groen, nieuwe groenaanleg en veel publieke ruimte.

Bernmaaie stimuleert zijn bewoners om te bewegen. Kinderen spelen tussen oud en nieuw groen. Fietsers rijden over een verhard pad doorheen de hele site ‘Zeemanstuin’. Wandelaars kuieren door het heerlijke park.

Wil u de wijde wereld in? Met de fiets bereikt u in 10 minuten het station Gent-Dampoort, waar u naar alle grote steden spoort. In amper 5 minuutjes rijdt u met de auto de R4 op. En vlakbij de site vindt u winkels, sportcentra, bushaltes en het ziekenhuis AZ Sint-Lucas Gent. Een ligging waar iedereen zou voor tekenen.

Ook de fietsas maakt daarbij integraal deel uit van de parkbeleving. Bent u dus op zoek naar een appartement met terras te koop, zoek niet verder, Bernmaaie heeft alles in huis!

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord