Menu

Hoe gaan we te werk?

Een persoonlijke aanpak en begeleiding

1 / Persoonlijk gesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek maakt onze adviseur een analyse van uw persoonlijke situatie. Op deze manier krijgt hij zicht in uw wensen, vragen, verwachtingen en het budget dat u wil investeren.

2 / Voorstel op maat

Aan de hand van deze informatie maakt hij een concreet investeringsvoorstel dat rekening houdt met de besproken parameters. Dit resulteert in een realistische rendementsberekening die nog verder kan worden uitgewerkt, rekening houdend met uw wensen. (eigen middelen, looptijd, rendement, …)

3 / Selectie van panden

Eenmaal de analyse volledig op punt staat, wordt er gekeken naar panden en projecten die passen binnen uw financieel plan en profiel. Dit wordt het tastbare deel, u investeert namelijk in vastgoed. Er zijn diverse mogelijkheden afhankelijk van grootte, project, ligging en uiteraard uw persoonlijke voorkeur.

4 / Persoonlijke begeleiding

Doorheen het hele traject kan onze adviseur u bijstaan met advies : bij een krediet, financiering, de keuze van de bank,… Hij biedt eveneens ondersteuning bij alle documenten als verkoopovereenkomst, lastenboek en basisakte. Tenslotte wordt u begeleid bij de verhuring van uw pand.

Onze kantoren

Kantoor Brussel
Berkenlaan 8
1831 Diegem
T. info@altro-vastgoed.be
E. 078 / 35 37 01

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord