Menu

Werknemer van de maand: Michiel Vliebergh

op in de categorie Vastgoed.

3 vragen aan onze werknemer van de maand en kantoorverantwoordelijke van ons nieuw kantoor te Heusden, Michiel Vliebergh.

We keken reeds lang uit naar een nieuw hoofdkantoor op een strategische ligging met een goede bereikbaarheid. We vonden dit op het dorpsplein in Heusden (Destelbergen), centraal gelegen in de provincie én gemakkelijk bereikbaar via E17 en E40. Onze centrale diensten, Altro Services genaamd, en het lokale vastgoedkantoor, Altro Heusden, worden gehuisvest in dit gebouw. U bent van harte welkom, de koffie zal klaar staan.

We hebben enkele vragen gesteld aan de verantwoordelijke voor het vastgoedgedeelte in ons nieuw kantoor, Michiel Vliebergh:

Wat is je functie binnen Altro Vastgoed?

Binnen Altro ben ik verantwoordelijk voor het vastgoedgedeelte in ons nieuw kantoor te Heusden, een droom als ras echte “Heusdenaar”. Hier hou ik me onder meer bezig met de verkoop, zowel bestaand vastgoed als verkoop op plan (nieuwbouw). Daarnaast zijn er nog tal van vastgoedzaken die ruimschoots aan bod komen zoals het opmaken van waardebepalingen, mensen begeleiden in hun zoektocht naar de ideale woning, verhuur in desbetreffende regio’s, … Kortom, alles wat rond vastgoed draait.

Hoe ben je in de vastgoedsector terechtgekomen?

Vastgoed en architectuur zijn twee aspecten die al van kinds af mijn interesse genieten. Na het middelbaar onderwijs ben ik met de studie communicatiemanagement begonnen aan de Artevelde Hogeschool. Echter had ik al snel door dat dit niet hetgeen was dat ik later wou doen. Zo is de opleiding Makelaardij aan de Hogeschool Gent in beeld gekomen. Deze studie heb ik succesvol afgerond en direct na mijn studies ben ik fulltime in dienst genomen bij een vastgoedkantoor in Gent waar ik mijn schoolstage mocht doorlopen. Na een kleine 2 jaar heb ik dan gekozen om als zelfstandig vastgoedmakelaar mijn weg te vervolledigen en sindsdien heb ik er nog geen seconde spijt van.

Wat zijn je voornaamste hobby’s, naast de vastgoedmicrobe?

De hobby die het meeste tijd in beslag neemt is voetballen bij KFC Heusden, dit jaar zal het mijn 23ste seizoen zijn bij de club. Daarnaast zijn mijn hobby’s eerder beperkt, maar tijd spenderen met vrienden en familie is hier zeker bij. Ook kan ik genieten van bepaalde evenementen, een gezellig diner of terrasje sla ik ook nooit af. Tot slot probeer ik toch jaarlijks eens te reizen, gaande van een korte citytrip tot een langere vakantie.

Werknemer van de maand: Michiel Vliebergh

Onze kantoren

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord