Menu

Waarom werken met een vastgoedstylist?

op in de categorie Vastgoed.

Silke, onze vastgoedstyliste, geeft je 5 voordelen waarom het een aanrader is om met een vastgoedstylist te werken!

Silke Cleys maakt sinds kort deel uit van ons Altro Team. Ze heeft een opleiding achter de rug van interieur vormgeving en vastgoedstyling. Ze zal dan ook instaan voor de vastgoedstyling binnen Altro.

1. Ruimtelijk inzicht

80% van de mensen hebben geen goed ruimtelijk inzicht. Door uw woning aan te kleden met meubels en decoratie kunnen mensen de ruimtes beter visualiseren. Ook zorgt dit voor meer sfeer en gezelligheid. Het is ook heel belangrijk om de troeven van uw woning in de kijker te zetten. Hiervoor zorgt de vastgoedstylist. Bijvoorbeeld een mooie schouw aankleden met een leuk plantje of andere decoratie.

2. Time is money

Je woning verkoopt veel sneller als deze er goed uitziet. Ze kan zelfs tot 5 keer vlotter verkopen. Prijsverlagingen zijn overbodig, als u zorgt voor een mooi verzorgde woning is deze meer waard. Het is zelfs in veel gevallen zo dat het aan een hogere prijs verkocht kan worden.

3. Goede eerste indruk

De eerste indruk van de koper is heel belangrijk! Bij de eerste 60 seconden beslist uw klant meestal al wat hij/zij van de woning vindt. Zorg voor een heel verzorgde en gezellige inkom. Steek al je rommel weg en ruim je woning op. Een vastgoedstylist ziet ook precies wat weg mag en wat kan blijven staan. 

4. Uw woning oogt groter en waardevoller

Door de woning gezellig aan te kleden hebben de klanten een beter zicht op wat er in die ruimte kan staan. Lege ruimtes ogen veel kleiner, het is ook koud en ongezellig. Een beetje aankleding kan al zorgen voor een heel ander beeld van de ruimte.

5. Mooiere presentatie

Uw foto’s gaan veel mooier ogen door een verzorgde aankleding. Ingerichte woningen springen ook meer in het oog op Immo sites dan lege ruimtes. Dit zorgt voor een mooie sfeervolle presentatie.

Bij Altro Vastgoed kan u terecht voor uw vastgoedstyling op maat.

Waarom werken met een vastgoedstylist?

Onze kantoren

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord