Menu

Opendeur modelwoning: De Eiken - Eeklo

op in de categorie Opendeur.

Op zaterdag 3 & 17 november bent u van harte welkom in onze modelwoning van 'De Eiken', gelegen in de Gebroeders van Liefdestraat, te Eeklo.

In 'De Eiken' werd er gekozen voor een moderne strakke architectuur. Via een gezellige woonstraat heeft u toegang tot uw woning. Langs de achterzijde heeft u toegang tot een ruime bewonersparking. Makkelijker kan het niet zijn om uw boodschappen uit te laden of bij het onderhoud van uw tuin. Er is een grote groenzone voorzien en een speeltuin voor de allerjongsten. Bij het binnenkomen via de Gebroeders van Liefdestraat worden extra vrije autostaanplaatsen aangelegd. Er wordt enkel gebruik gemaakt van degelijke materialen, duurzaam en volgens de laatste normen. De woningen hebben een E-peil van 50, wat u een aanzienlijk voordeel in de energiekosten oplevert. 

Op zaterdag 3 & 17 november is onze vastgoedadviseur aanwezig in de modelwoning van de nieuwe verkaveling 'De Eiken, Gebroeders van Liefdestraat te Eeklo. U bent welkom van 11u tot 12u of op afspraak!

Opendeur modelwoning: De Eiken - Eeklo

Onze kantoren

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt Altro vastgoed cookies. Ik ga akkoord